ANP
Volledig scherm
© ANP

Boef terug op het podium: "Ik zal nooit een ideale schoonzoon zijn"

Nederlandse rapper Boef heeft  zaterdagavond tijdens een optreden zijn excuses aangeboden voor de mediastorm die hij veroorzaakte. Hij rapte: "Wij rappers zeggen bitches enzo, maar wij vinden vrouwen echt niet minder ofzo". In tegenstelling tot de aangekondigde bierdouche, werd Boef met gejuich ontvangen.

4 reacties

  • Amine Redouane

    6 jaar geleden
    Hij heeft het toch beter gehaald dan Jullie allemaal . Hij verdient zijn centen eerlijk en zit je aan den dop. Beter zwijgen dan
  • Mike wins

    6 jaar geleden
    Topper het is je gegunt. Boef staat nummer 1 en 2 op youtube trending! Dat spreekt voor zich.
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Hij denkt enkel aan zijn centjes. Waarom blijft die man zoveel publiciteit krijgen?
  • Mario Adams

    6 jaar geleden
    Tuurlijk gaat hij zoiets zeggen. Hij wil geen fans verliezen. Maar zijn fans zijn toch allemaal jonger dan 8 jaar, dus die trekken zich daar niets van aan. Ik kan da ventje - en die andere nederlandse 'rappers' niet uitstaan. Beetje stoer doen om op te vallen omdat ze geen talent hebben. Studio Brussel is al een paar weken niet meer te horen in m'n auto omdat ze een dag na het 'incident' zijn rotzooi toch nog draaiden.
  1. Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaardelijke liefde van Sky. De rest vind ik elders”
    PREMIUM
    BV

    Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaar­de­lij­ke liefde van Sky. De rest vind ik elders”

    “Hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw gelukkig zijn.” De belangrijkste man in het leven van Karen Damen (49) sinds ze gescheiden is, is zonder twijfel haar zoon Sky (14) , die - voorlopig - voltijds bij haar inwoont. In ‘Story’ vertelt Karen nu openlijk over hun hechte band, de impact van haar scheiding op haar gezin en haar liefdesleven. “Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken.”
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”