Trouw eindigt met dramatisch ongeval: vrouw in levensgevaar

Op hun terugweg na een trouwfeest is een drietal uit Baasrode - de moeder, de zus en een vriendin van de bruid - in de nacht van zaterdag op zondag betrokken geraakt bij een zwaar ongeval in Zele. Hun wagen kwam rond 4.45 uur onder een vrachtwagen terecht. De moeder van de bruid reed en is vermoedelijk in slaap gevallen achter het stuur. De vriendin werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

Stef Van Overstraeten, Michaël Temmerman

Het ongeval gebeurde rond 4.45 uur op de Europalaan in Zele. De klap was bijzonder hard. De personenwagen boorde zich ruim anderhalve meter onder de truck. De moeder raakte lichtgewond, haar dochter was er erger aan toe, maar verkeert niet in levensgevaar.

De brandweer had bijna een uur nodig om de derde persoon te bevrijden uit de wagen. Het gaat om een vriendin en niet de vader van het bruidspaar - zoals aanvankelijk gemeld. Ze werd in levensgevaar naar het ziekenhuis van Sint-Niklaas gebracht, maar is voorlopig stabiel.

Het drietal was op de terugweg van een trouwfeest in Destelbergen. Het bruidspaar was al vroeger vertrokken op het feest, om op huwelijksreis te vertrekken. De moeder had zelfs de trouwjurk mee in de wagen.

Het koppel heeft de trouwreis onmiddellijk onderbroken om naar het ziekenhuis in Sint-Niklaas te gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen