rv
Volledig scherm
rv © Twitter

Hamstringblessure houdt Thomas Vermaelen twee weken aan de kant

La LigaDe blessure die Thomas Vermaelen gisteren opliep in de partij tegen Betis Sevilla, valt mee. De centrale verdediger van Barcelona moest in de 40ste minuut naar de kant met pijn aan de hamstrings en verder onderzoek vandaag heeft uitgewezen dat onze landgenoot twee weken aan de kant staat.

13 reacties

  • Marnix Malone

    6 jaar geleden
    Nadeel van de betere verdedigers; meer blessures omwille van inzet, leiderschap, engagement.. Verder willen gaan voor je ploeg dan je eigen lichaam heeft nadelen.. Moeten jullie ze hier in de reacties daarom afbreken? Zien jullie Vermaelen en Kompany dan echt liever bij Westerlo spelen, 10 seizoenen na elkaar zonder blessure?
  • Guy Taar

    6 jaar geleden
    even breekbaar als Kompany...met het verschil dat hun riant loon er blijft liggen, terwijl de gewone werkmens mag kinkloppen of ophoepelen...
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Spijtig maar nog zulk een brokkenpiloot. Moeten wij daarmee naar Rusland ? Amaai . Met één mand eieren bij De Arme Klaren gaan we niet toekomen zulle.
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    @vincemarvin: Barca heeft wel het een en ander gewonnen zònder Vermaelen, is het niet? Doe nou niet alsof hij dragende speler voor Barcelona is ajb......
  • Joris Claes

    6 jaar geleden
    België heeft genoeg glazen verdedigers. Mss da ze de tegenstander kunne verblinden.