Morgan Freeman
Volledig scherm
Morgan Freeman © Photo News

Morgan Freeman neemt oeuvreprijs in ontvangst

CelebritiesTijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAG Awards heeft Morgan Freeman zondagavond in Los Angeles de Life Achievement Award in ontvangst genomen.

0 reacties

  1. “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert
    PREMIUM
    celebrities

    “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert

    Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij - soms zelfs ondanks - haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.”
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.