BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Burgemeester Bart De Wever: “Er is ‘feitelijke apartheid’ in Antwerpen”

BinnenlandVolgens Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) is er in zijn stad sprake van “feitelijke apartheid”. Dat heeft hij gezegd tijdens de Burgemeestersmarathon op Radio 2. “Die ‘feitelijke apartheid’ neemt hand over hand toe, met groepen die náást elkaar leven. Wel in vrede, maar in apartheid.” Ook ziet De Wever een tweede termijn als burgemeester wel zitten, gaf hij vanmorgen toe. Liefst binnen dezelfde coalitie als nu.

236 reacties

  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    TOM FAES. U bent totaal waardeloos ! Ni van Antwaerpe zeker ! Hopeloze gast
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Van bezien waardeloos politieker en een neus nog langer dan die van Pinokkio ! En zijn vrouw met haar " postje bij vzw Roma " maar hij wist van niets typisch een links politieker !
  • Philippe Deckers

    6 jaar geleden
    80 jaar wanbeleid van links los je niet op in een paar jaar...
  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Is vanbesien voetbaltrainer? Investeren in het middenveld en het terrein.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Echte Antwerpenaars kiezen voor Bart de Wever ! Antwerpen wordt een prachtige stad !Nog even geduld want de werken schieten zeer vlug op . Dat is wat anders dan de AANLEG van de Amerikalei dat met stoten en schandalen ging Hè SPA of zijt ge nu doof ! Werken werden stopgezet omdat de fakturen niet werden betaald !Boete voor stilstaande machienen en nog een partij Blauwe stenen voor voetpad die met de noorderzon zijn verdwenen !