Een van de schetsen van wat het nieuwe stadion van Club Brugge moet worden. Inzet: Joris Ide.
Volledig scherm
Een van de schetsen van wat het nieuwe stadion van Club Brugge moet worden. Inzet: Joris Ide. © Jaspers - Eyers Architecture.

Ook Joris Ide, mede-eigenaar van Anderlecht, tekent verzet aan tegen stadion Club Brugge

Belgisch voetbalEr heeft zich een nieuwe tegenstander aangediend van het geplande stadion van Club Brugge. Na Antwerp-topman Paul Gheysens heeft ook Joris Ide, mede-eigenaar van Anderlecht, verzet aangetekend bij de Raad van State tegen het nieuwe stadion van Club. Dat meldt De Tijd.

71 reacties

  • bob jansens

    6 jaar geleden
    ik hoop dat dat men dat voetbalstadion op een andere locatie bouwt, op een locatie langsheen een bestaande spoorlijn (bv Brugge-Oostende of Brugge-Blankenberge) zodat men makkelijk een stopplaats kan bouwen en de toeschouwers per trein naar het stadion kunnen komen...
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Landbouwgrond kopen om er later goed aan te verdienen als industriegrond. Voorkennis? Best eens laten uitspitten!
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    dit probleem is een probleem dat gecreëerd is door de politici, niet door Club Brugge en niet door Bart Verhaegen.
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Corrupte Gheysens kocht die gronden met voorkennis. Ide tekent verzet aan omdat diezelfde Gheysens hem beloften maakte ! Arme simple Ide.
  • frederick hilderson

    6 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt beide heren: ooit was A’lecht de grootste club in België maar die tijd is gepasseerd, kinderachtig om zo te doen nu, waarschijnlijk bang omdat we met een eigen stadion NOG groter, succesvoller zullen worden.