Het slotmoment van De Warmste Week van Studio Brussel
Volledig scherm
Het slotmoment van De Warmste Week van Studio Brussel © Photo News

StuBru-baas reageert op 'blankathon'-uitspraak De Wever: "Warmste Week net het meest inclusieve dat er is"

Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel, reageert op de uitspraak van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Hij haalde de 'Warmathon' van De Warmste Week, die hij herdoopte tot 'blankathon', aan als voorbeeld om te wijzen op een "feitelijke apartheid" in Antwerpen.

24 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Tom Faes. Niet liegen man. Reeds voor mei 2014 verkondigde u hier reeds voor spa te stemmen, nu zeggen niet meer N-VA te stemmen als fervent aanhanger van de caviaar, Champagne en notionele club is de waarheid geweld aandoen, leugenaar.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Let toch niet op wat De Wever allemaal zegt ,als hij iets zegt is dat omdat de verkiezingen eraan komen .Ik ben blij dat er ook nog andere politieke partijen zijn die sociaal zijn .
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Studio Brussel moet toch linnen nakijken hoeveel initiatieven er vanuit de diverse hoeken kwamen. Of net niet?
  • Hans Engelen

    6 jaar geleden
    Voor sommigen is de waarheid polariserend. Dan ben je uitgepraat!
  • emile deckers

    6 jaar geleden
    Beels is hypokriet als ze stelt dat de apartheid de fout is van Nva tijdens hun regeerperiode van enkele jaren. Die apartheid is en blijft de fout van de spa . spa heeft van Antwerpen niet alleen een moslimstaat gemaakt maar hebben er ook voor gezorgd dat al die migranten stemrecht kregen.Dat is onvergeeflijk en heeft Antwerpen enorm geschaad. NVa heeft gelijk als ze dit aan de kaak stellen.