De politiezone Spoorkin verspreidde deze foto van de bewuste motorrijder.
Volledig scherm
De politiezone Spoorkin verspreidde deze foto van de bewuste motorrijder. © Politiezone Spoorkin

Politie krijgt anonieme tip na oproep over motorrijder die met 201 km per uur werd geflitst op weg waar hij 70 mocht

Politie en parket zijn op zoek naar een hardrijder op een motor die vrijdagnamiddag geflitst werd met liefst 201 kilometer per uur op de Reningesteenweg in het West-Vlaamse Lo, een weg waar een snelheidslimiet van 70 kilometer per uur geldt. De politiezone Spoorkin kreeg deze namiddag via de telefoon een anonieme tip binnen. "Er wordt nu verder nagegaan of het ook de effectieve bestuurder van de motorfiets betreft", zegt korpschef Devid Camerlynck.

248 reacties

  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Het is duidellijk te merken dat de meeste mensen nog enkel haat en nijd voelen voor hun "medemensen"...!Echt triest..
  • Danny De Graeve

    6 jaar geleden
    Oké, hij reed 201, so what'? U bent toch de politie. Dus doe uw werk zelf! Ik moet op twerk ook men eigen boontjes doppen? Ik moet toch ook niet men gemeente en de rest op trommelen om men fout in orde te maken. Hou aub op met de maatschappij te verzuren. Tis al. Dien klacht in tegen de constructeur, die speeltjes laat hij rijden tot soms meer dan 300 km/ h
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Aan allen die het over klikken hebben, de persoon heeft ZICHZELF, aangegeven. Benieuwd of zo ook tegen klikken zijn als een dierbare dodelijk verongelukt met vluchtmisdrijf. Of is het dan voor het goeie doel wel toegestaan omdat het hun, egoïsten, aanbelangd?
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Van iemand van 50 verwacht je meer verstand. Moto verschroten terwijl hij moet toekijken. Zal voor eeuwig op zijn netvlies gebrand staan. Joost Noord-Oost: als ik in uw auto zie inbreken, kan ik ook reageren met het is mijn auto niet so what. Of heb je dan toch liefst dat er iemand getuigd=klikt.
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Zelf rijd ik bijna 40 jaar dagelijks met de motorfiets en begrijp niet waarom men deze snelheid wil goedpraten. Als je snelheid wil ervaren ga dan op circuit rijden, verwacht niet dat de openbare weg uw speelterrein is.