RV (Twitter Kevin De Bruyne)
Volledig scherm
© RV (Twitter Kevin De Bruyne)

Kevin De Bruyne bestbetaalde Belg ooit: gegarandeerd 300.000 euro per week over zes jaar (en met deze premies kan dat bedrag nog gevoelig oplopen)

Premier LeagueDe handtekeningen staan er nu ook officieel. Kevin De Bruyne (26) heeft bij Manchester City loon naar werken gekregen: een contract dat hem tot 2023 inclusief tekengeld en portretrechten gegarandeerd 300.000 euro per week oplevert. De Rode Duivel komt daarmee niet eens bij de tien bestbetaalde spelers, maar dat weerhield hem niet met de glimlach bij te tekenen. Hij is gelukkig in het leven, gelukkig in het voetbal, gelukkig in Manchester. De Bruyne en zijn gezin hebben er rust gevonden. Hij is voorlopig de bestbetaalde Belg ooit. "Home is where I'll stay. Ik blijf waar ik thuis ben. Ik voel me goed hier."

105 reacties

  • Ben Kabas

    6 jaar geleden
    Maar het plebs blijft wel gretig verder supporteren en zich vergapen aan al die naast hun schoenen lopende cultvedetten.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Wat heeft deze berichtgeving nog te maken met voetbal, wij zeggen toch ook niet hoeveel we verdienen, hoe is dit ooit zover gekomen. Hebben we ooit het loon van Paul Van Himst geweten of van Johan Cruyff?
  • Bert Verhaegen

    6 jaar geleden
    Overdreven die lonen, maar artiesten zoals U2 en co verdienen nog tientallen keren meer. Allemaal door mensen die ervoor willen en kunnen betalen. We houden dit zelf mee in stand.
  • Tony Boelen

    6 jaar geleden
    Die verdient dat niet, hij krijgt dat.
  • Ston Dw

    6 jaar geleden
    Nu mag je nog goed kunnen voetballen maar dit is er echt over , en dan zijn ze in de regering bezig of de gepensioneerden wel wat opslag zouden krijgen of niet , en hoeveel dan ?? 10 euro of zoiets en daar moeten wij maar tevreden mee zijn!!!!!!!