© *

Binnenkijken in de nieuwste suites voor de superrijken

Wie steenrijk is, moet op vakantie niet op een paar duizend euro meer of minder kijken. Hotels halen er hun voordeel uit en bouwen of renoveren exclusieve suites die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Een overzicht van de zeven nieuwe adresjes waar miljonairs en hun vrienden heen kunnen.

vwh

InterContinental, Mexico-Stad in Mexico

Deze suite beslaat een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter en heeft een eigen fitnesszaal, een zwembad en een kuuroord. Prijs: vanaf 10.000 dollar per nacht.

Viceroy L’Ermitage in Beverly Hills, Californië, Verenigde Staten

Deze suite bevindt zich in een gebouw dat ooit toebehoorde aan Elizabeth Taylor en Richard Burton en ademt glitter en glamour. Er is een gigantische eettafel aanwezig waar je met twaalf aan kunt plaatsnemen. Prijs: vanaf 22.100 dollar per nacht.

Mandarin Oriental in Bangkok, Thailand

Het is moeilijk kiezen als je in de presidentiële suite van dit hotel wil overnachten: er zijn immers zes luxekamers beschikbaar. Prijs: vanaf 8.800 euro per nacht.

The Charles Hotel in Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten

President Obama en Meryl Streep zijn dol op deze suite die onlangs een make-over kreeg. Je treft er onder meer twee open haarden en een badkamer uit het meest exclusieve Italiaanse marmer aan. Iets nodig, dan staat er dag en nacht een butler ter beschikking. Prijs: 4.000 euro per nacht.

Renaissance Hotel in New York, Verenigde Staten

Graag een panoramisch zicht op de New Yorkse skyline? Hier geniet je ervan tijdens een partijtje poolen. De pooltafel doet trouwens ook dienst als eettafel in dit stulpje van ‘amper’ 200 vierkante meter op de 37e verdieping. Prijs: vanaf 22.200 euro per nacht.

The Savoy in Londen, Groot-Brittannië

Deze royal suite werd opgeknapt met respect voor de typisch Britse stijl. Je vindt er overal gouden interieuraccenten, een aparte kamer om te ontbijten en er hoort ook een enorme dressing bij de slaapkamer. Gasten kunnen hier ook genieten van privévervoer in een limousine door de stad en een rit van en naar de luchthaven. Prijs: vanaf 16.500 euro per nacht.

The St. Regis in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Een zwembad in de living, bombastische kandelaars, weelderig behangpapier en hoge ramen die een adembenemend uitzicht bieden over de stad: daarvoor moet je in deze Sir Winston Churchill Suite zijn. Prijs: vanaf 18.200 euro per nacht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer