DJG
Volledig scherm
© DJG

Auto rijdt shop binnen aan tankstation E40: één dode en twee zwaargewonden

​Bij een zwaar ongeval gisteravond rond 21.30 uur is een wagen ingereden op een winkel aan een tankstation op de E40, ter hoogte van Drongen richting Brussel. De tol is zwaar. Een Nederlander van middelbare leeftijd kwam om het leven, twee andere Nederlanders raakten zwaargewond. Zij zijn buiten levensgevaar.  De bestuurder van de wagen is een 54-jarige man uit Oostende. Hij kon nog niet verhoord worden omdat hij nog onder invloed verkeert.

53 reacties

  • Robbert Vandendorpe

    6 jaar geleden
    Verkoop nog meer korte drank in die snelweg tankstations... Eigen schuld. Kom nu niet zagen, achterlijke dronkaards bestaan nu eenmaal, lok ze dan niet.
  • Marnix Deloof

    6 jaar geleden
    Rijden en alcohol passen verre van samen maar waar vind je drank, juist, langs autosnelwegen... In belgie he...
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    De politiediensten hebben overschot van gelijk wanneer ze alcoholcontroles houden. Er zijn nog steeds menen, die niet beseffen dat alcohol en een voertuig besturen niet samengaan. Hoelang nog zullen er onschuldige slachtoffers vallen ? Moet men clementie betonen voor bestuurders die onverantwoordelijk gedrag vertonen ? NEEN.
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    Diegene op café die hem zo vol heeft laten lopen zonder de sleutels af te pakken is medeveroorzaker. Daar moet ook eens naar gekeken worden. Tuurlijk doet hij het zelf maar wees dan een super barman en bestel een taxi. Wie zoveel kan besteden om zo zat te worden betaald maar een taxi
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Dringend de verkoop van Alcohol beperken . Niet meer verkopen in supermarkten , nachtwinkels , tankstations , automaten . Enkel nog verkopen in speciaal zaken waar je je moet registreren voor je kan kopen . Begin maar eens met de Reclame en kortingen te verbieden op Alcohol .Elk jaar is 1 op de 20 doden door de gevolgen van Alcohol ?!