BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Belofte Gents stadsbestuur: scherpere regels voor Ghelamco-skybox

Op de Gentse gemeenteraad heeft het stadsbestuur beloofd de regels voor het gebruik van de Ghelamco-skybox aan te scherpen. Op vraag van CD&V-gemeenteraadslid Veli Yüksel komt er een register waarin vergaderingen en betalers in de toekomst worden opgelijst.

17 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Jokke vraag eens aan De Wever waar de 3.5 miljoen € van de Renault site zit ?? Wel een wedde opstrijken Jokke en er niet voor werken( bdw) is dat ook diefstal ? Eerlijk blijven hé man! jij noemt ons kiesvee maar jullie zijn papegaaien.
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    De experten hier weten het weer, vraag me af waar die al hun imaginaire wijsheid vandaan halen. Verder geraken ze niet dan weer eens wat modder gooien en verdachtmakingen, steeds dezelfden, weer zo een zielige vertoning, arm vlaanderen. altijd hetzelfde . Als het niet lukt met bewezen feiten dan maar met insinuaties en drek zowel in antwerpen als in gent. Steeds meer mensen hebben dat door. Een vraagske ,waar blijft die mandatenlijst van de NVA??
  • jan boden

    6 jaar geleden
    In Gent verloopt alles in de plezante sfeer van zelfbediening. Als je niet in de skybox hebt gezeten tel je in Gent niet meer mee. En de belastingbetaler financierde vrolijk mee.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Ben steeds overtuigd geweest van de integriteit van de heer Termont. Gentse bestuur is in zijn geheel een zootje graaiers. De oppositie eveneens. Maar "ik wist dat niet".
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Ze weten maar al tegoed dat ze zware fouten maakten. Eigen vrienden eerst???