Hilde Crevits
Volledig scherm
Hilde Crevits © Photo News

Crevits vraagt scholen waakzaam te blijven onder lager dreigingsniveau

BinnenlandVlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits vraagt aan scholen om "waakzaam" te blijven. Dat het dreigingsniveau in België van niveau 3 (ernstig) naar niveau 2 (gemiddeld) is gezakt, is volgens de CD&V-minister "goed nieuws", maar er blijven volgens haar wel risico's bestaan. De minister verspreidt vanmorgen informatie onder de Vlaamse scholen. 

8 reacties

  • CV DL

    6 jaar geleden
    Met andere woorden: ik ben Crevits, ik trek mijn handjes af van onderwijs, het niveau is drastisch verlaagd, ik heb mijn kiezers plezier gedaan door Babylon te introduceren en mijn laatste daad is nog eens de school zelf te laten opdraaien voor veiligheid. Duur en kaas vol gaten. Maar mijn zakken zijn gevuld, salu en de kost, onderwijs.
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Maar verdikke Crevits toch, 't grootste gevaar komt van mogelijk in groot geheim geradicaliseerde leerlingen, niets of niemand belet die om met hak, kap en/of steekwapens een slachting aan te richten, want er zijn nergens metaaldetectors...
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    De nieuwe minister van veiligheid spreekt ! Die kan nu eens alles ..... Welke diploma’s heeft deze West Vlaamse diva en stemmenkonin ?
  • Gilbert Coenegracht

    6 jaar geleden
    Dat ze eens iets nuttig doet voor het onderwijs, zie jullie krant van gisteren, tal van leraars haken af omdat ze geen voltijdse job kunnen krijgen, ze worden van het kastje naar de muur gestuurd! En dan hoor je dat er zoveel leerkrachten te kort zijn.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    het was toch haar vice premier,hier na genoemd 'de wijze' die tegen de para's was in Antwerpen toen hij beuling ging kopen op de markt,zou er iets veranderd zijn bij de cmdv