Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump voert importheffingen in op zonnepanelen en wasmachines

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump maakt werk van zijn "America First"-agenda. Hij kondigde importheffingen aan op zonnepanelen en wasmachines. China en Zuid-Korea, die veel van de geviseerde producten uitvoeren, reageren afkeurend.

16 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dan kunnen we meteen de TIPP onderhandelingen definitief afblazen. En importheffingen op producten uit de VS invoeren. En voor overheidsbestedingen enkel producten die voor 70% in de EU geproduceerd zijn. Doen ze in de VS ook. Zijn we meteen van die F35 rommel af.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Trump is in ieder geval slimmer dan de Vlaamse Regering. Die gaf 10 jaar lang subsidies aan Ford Genk en toen deze geldstroom wegviel zwaaiden die vrolijk dag met het handje.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    alles wat in amerika gemaakt wordt, is duurder . te duur voor de gewone man . wie zal er beter van worden ? niet de gewone amerikaan want die zal nu minder kopen
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Willy verbeeck is slecht geïnformeerd. Ford maakt zijn auto's nog steeds in Mexico. Er is een kleine investering gedaan in een fabriek in Michigan die verband houdt met de ontwikkeling van elektrische wagens.
  • Paul Verbeeck

    6 jaar geleden
    Koekje van eigen deeg geven , op iedere pruts van ginder import heffen . Laat Trump maar schermen met verdragen , die zijn er volgens hem om verbroken te worden