Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © EPA

Einde aan vertrekspeculatie: Elon Musk blijft nog vele jaren Tesla-baas (maar krijgt geen loon)

TeslaDe Amerikaanse miljardair Elon Musk zal de producent van elektrische voertuigen Tesla nog een hele tijd blijven leiden. Hij krijgt geen cash loon, maar wordt alleen betaald in aandelen indien het bedrijf bepaalde ambitieuze doelen haalt. 

6 reacties

  • Dirk Saenen

    6 jaar geleden
    Gebakken lucht ??? Hahahahaha. Paypal ? De helft van de wereld gebruikt het. En dat was zelfs niet het eerste succesproduct van Musk. SpaceX ? Heeft de raketindustrie op zijn kop gezet, heeft vorige jaar het meest aantal lanceringen van alle ruimteorganisaties gehaald. Tesla ? Ik heb intussen ruim 200.000 km gereden... "met gebakken lucht" ??? Wie is er hier ziende blind ?
  • Harmen van den Heuvel

    6 jaar geleden
    Maar door hem komen de elektrische auto's in een stroom versnelling. Of hij het zal redden blijft een vraag. De concurrentie werkt ook hard. Daarnaast zie ik nog een energie transport probleem de kop op duiken. Alle accu's moeten wel zo snel mogelijk geladen worden en dat zijn veel kw uren.En of snel laden met hoge amperage's. Dan moeten er onder de straat ook heftige kabels komen.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Na Trump komt er weer een democratische prutser en dan zal er geen geld zijn voor space en worden elektrische karren gewoon weer in China gemaakt voor de happy few in Californië.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    Ben blij dat ik niet de enige ben die dat inziet, Urmer. De hyperloop, much ado about nothing. Tesla, op 1 uitzondering na nog nooit winst gemaakt, steeds mijlenver achter op het geplande aantal wagens dat ze per jaar kunnen produceren. Als een aannemer je vertelt dat hij je huis bouwt in een maand tijd en vervolgens meer dan een jaar nodig heft om het te bouwen, dan ging je meteen naar het gerecht wegens contractbreuk.
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    Elon Musk is de meester in het verkopen van gebakken lucht ! Dat zal binnen enkele jaren wel duidelijk worden....