Matchmaker Taylor Francois-Bodine
Volledig scherm
Matchmaker Taylor Francois-Bodine © Taylor Francois-Bodine

Man klaagt luxedatingdienst aan omdat ze hem 58.000 euro per date aanrekenen

Een Amerikaan sleept een luxedatingdienst voor de rechter voor een wel heel dure rekening. Voor zes dates moest Paul liefst 347.000 dollar neertellen, ofwel 58.000 euro per date. Helaas leverde geen van de zes afspraakjes een match op.

5 reacties

  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    Was die prijs dan niet op voorhand afgesproken? In dat geval heeft hij toch niet te klagen?
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    Grote kans dat dat dating bureau onder 1 hoedje speelt met de kandidaat dames. Interesse veinzen om op date te gaan en nadien afwijzen voor 10% van die 58k dollar
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    amaai al die "mannen" die niet meer kunnen daten zonder hulp van derden of ander knutselwerk ! ppfff .... al die mannen die niet meer weten wat ze nog mogen doen of niet doen hahaha !!! respekt, dat is het enige wat telt ! neen is neen dat is toch ook niet moeilijk of een beetje tijd vrijmaken om iemand te leren kennen ? ik ben bijna 70 en jeezes wat schaam ik me als man tegenwoordig, al die agressieve macho idiote of sukkels van mannen !!! wat een wereld !
  • Gilbert Geldof

    6 jaar geleden
    en dat noemt zich zakenman????
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    amaai al die "mannen" die niet meer kunnen daten zonder hulp van derden of ander knutselwerk ! ppfff .... al die mannen ook die niet meer weten wat ze nog mogen doen of niet doen hahaha !!! respekt, dat is het enige wat telt ! neen is neen dat is toch ook niet moeilijk of een beetje tijd vrijmaken om iemand te leren kennen ? ik ben bijna 70 en jeezes wat schaam ik me als man tegenwoordig, al die agressieve macho idiote of sukkels van mannen !!! wat een wereld !