Beeld uit de film 'The Death of Stalin'.
Volledig scherm
Beeld uit de film 'The Death of Stalin'. © rv

Rusland verbiedt satirische film 'Dood van Stalin' kort voor première

De Russische première van The Death of Stalin is vandaag afgelast na een voorvertoning. Het ministerie van Cultuur trok de licentie van de satirische film in, meldt persbureau TASS.

5 reacties

  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Ik maak me dezelfde opmerking. Vandaag bezoek in de concentratiekampen. De jeugd moet er blijven aan herinnerd worden. Maar nooit een woord over de goelah, Pol Pot, Mao
  • Rudy Van Schelvergem

    6 jaar geleden
    Dat weet het westen zeer goed Paul wat daar allemaal gebeurt is. Als ze dit verbieden is nog maar eens een bewijs wat een een valse regering daar aan de macht is of de machtsgeile Poetin ook een dictator is. Vele journalisten die veel kritiek op hem hebben zijn al verdwenen .
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Het is Fictie het is een satirische film en deze hoeft dus niet met de realiteit te stroken ?? Net als de satirische Film , Er ist wieder da , over Adolf Hitler die wel in Duitsland getoond mocht worden ? Zo zie je het verschil tussen een Dictatuur of normaal regime !! Stalin heeft 23 miljoen doden op zijn Conto , Chinese Mao Zedong, heeft 78 miljoen Chinezen de dood in gejaagd en Hitler 17 miljoen !!
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Stalin was 10 keer erger dan Hitler . Heeft er véél meer over de kling gejaagd dan de SS gedaan heeft in alle kampen tesamen , maar ... de russen waren de winnaars , en daar wordt niks , maar ook helemaal niks over gezegd . Zoek maar eens op wat er allemaal gebeurd is tijdens en na de WO2 , wat de russen allemaal gedaan hebben ....begin maar met de Polen ....
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    Hoe zouden Britten en Fransen weten wat er in de toenmalige zeer gesloten USSR omging. Zo'n film moet je aan de Russen zelf overlaten.