Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Herrie over kunstgras op Stayen: "Stemmingmakerij om niks. STVV steekt met plek in top zes wellicht de ogen uit van enkele topploegen"

Sint-TruidenHet kunstgras op Stayen zorgt voor nieuwe deining. Want sommige profclubs vinden dat STVV daar een competitief voordeel uit haalt. AA Gent bracht het onderwerp op tafel. De Pro League heeft er blijkbaar oren naar en gaat nu het Truiense bestuur interpelleren over het kunstgrasveld op Stayen. Maar daar hebben ze geen oren naar wat ze noemen een "initiatief dat ze in geen geval ernstig kunnen nemen." 

9 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Wie op kunstgras wil spelen doet beter aan zaalvoetbal. De beste keepers worden in de modder gekweekt en we wachten/vrezen met z'n allen tot er een blijft steken en zijn been breekt op dat kunstgras.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Ik zou liever St Truiden in PO1 zien dan een paar andere ploegen. Deze ploeg speelt tenminste voetbal !
  • Marcel De Maesschalck

    6 jaar geleden
    Moet weer eens lukken dat het uit de kant van KAKA Gent komt die ons al opgezadeld hebben met de diefstal van de helft van de punten zodat het spijtig genoeg gelukt is dat die dikke n....n kampioen geworden zijn. Playoffs mogen voor mij maar de halvering van de punten is een regelrechte schande. Ze hebben al een illegaal stadion gebouwd met het geld van de O-bank van J.P. die zogezegd failliet is dus ze zouden beter zwijgen.
  • Eddy Moriën

    6 jaar geleden
    Als één van die zogenaamde topclubs PO I mist door hun eigen stommiteiten, dan zal het de fout van STVV zijn. Het zijn wel die topclubs die de beste spelers en trainers ( Ferreira, Leko, e.a. ) gaan pikken bij STVV. Op patattevelden ( Antwerp, Club Brugge, e.d.) mag wel gespeeld worden. Foei K.B.V.B.
  • patrick Dedeken

    6 jaar geleden
    kunstgras niet in pakket van ghelamco, viel waarschijnlijk niks aan te verdienen!