Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Snel, gezond én lekker: zo kook je een maaltijd in amper 10 minuten

Heb jij nog zin om na een lange werkdag nog een uur achter de kookpotten te kruipen? Dat dachten we al. Maar dat wil niet zeggen dat een afhaalpizza of frietjes de enige oplossing zijn. Lekker en gezond koken kan je ook op 10 minuten, volgens kookboekenauteur Sue Quinn.

5 reacties

  • Tommy Roelants

    6 jaar geleden
    Geen fan van het beladen woord 'gezond', maar 3 recepten met amper groenten er in verwerkt kunnen toch moeilijk als een 'gezonde' maaltijd worden bestempeld hoor.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Smakelijk. De boodschappen, zijn die ook in tien minuten gedaan? Eigenlijk zouden we de warme maaltijd achter de kiezen moeten hebben over de middag. Daarna zouden we onze avondmaaltijden sober moeten houden ipv onze spijsvertering aan het werk te zetten met een warme biefstuk en een dubbele portie vet (uit de boter én de kaas)...
  • Evelin Arndt

    6 jaar geleden
    Amai magere receptjes ziet er allemaal heel droog uit. Beh
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Fijn. Een steak met wat sla. Nu alleen nog frietjes bakken.
  • Sjoera Roggeman

    6 jaar geleden
    Room, suiker, boter en weinig groenten... zo gezond lijkt me dat dan niet.