Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Transportsector niet te spreken over sluiting snelwegparking in Groot-Bijgaarden

Willy Segers (N-VA), burgemeester van Dilbeek, gaat de parking voor vrachtwagens op het parkeerterrein langs de E40 in Groot-Bijgaarden laten afsluiten. Eerder deze dag was er nog discussie of de provinciegouverneur deze beslissing al dan niet moet nemen. “Maar minister Ben Weyts (N-VA) verzekerde mij dat ik die beslissing zelf kan nemen”, zegt Segers. De transportsector zelf is niet te spreken over de beslissing. 

97 reacties

  • Dirk Thyssen

    6 jaar geleden
    Ik heb er nog een voor onze minister van justitie, door de aanhoudende woning inbraken stel ik voor van al de woningen volledig ramen en deuren toe te laten metselen. Opletten dat alle vergunningen en attesten in orde zijn hè anders riskeert men een zware boete !! Dirk Thyssen.
  • willem sliggers

    6 jaar geleden
    Hopelijk is de beveiligde parking in Wetteren groot genoeg en ziet men kleine overschrijdingen van de rij en rusttijden door de vingers.
  • Luc Janssens

    6 jaar geleden
    @ Filip De Cononckx, de parkings zijn openbaar. De overheid moet voor de veiligheid zorgen.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Wat een kortzichtige beslissing. Hoe is het mogelijk dat de federale politie niet bij machte is om één parking te bewaken?
  • Frans Faes

    6 jaar geleden
    Dan moet de transportsector maar opdraaien voor de bewaking en het veilig maken van de en andere parkings. Vraag subsidies aan RO, BG, LT, Polen, en andere Oost-Europese landen want het zijn hun chauffeurs die de parking bevolken.