© rr

Al 4.000 euro verzameld om bucketlist van Jana waar te maken

De jongste dagen viel er een beetje goed nieuws te rapen voor de zieke Jana Geerts uit Puurs. Klein-Brabant/Vaartland is zich stevig aan het inzetten om haar bucketlist waar te maken en haalde al 4.000 euro op.

pp

De regio toont zich heel vaak solidair en dat is voor Jana niet anders. Het Puurse meisje kreeg in 2015 te horen dat ze leukemie heeft, en vecht sindsdien een verbeten strijd tegen de ziekte. Voor Nieuwjaar kreeg ze slecht nieuws te horen: ze bleek voor de derde keer hervallen. Vrienden vonden dat ze haar een hart onder de riem moesten steken en startten een crowdfundingsactie op. Die leverde op een tweetal weken dankzij 98 ‘gevers’ al 3.830 euro op. Intussen staan er bij ettelijke handelszaken Jana-spaarpotjes. En sinds deze week wordt er ook snoep verkocht dankzij Xena Antierens. “Spontaan besloot ik mijn eigen inzamelactie te organiseren. We gaan vanille- en chocoladewafeltjes verkopen aan 5 euro per doos en een valentijnsnoepmix aan 2,50 euro per zakje. Bestellen kan door mij te mailen op xena.antierens@gmail.com of via Facebook.”

The Jane

Jana en haar mama Karin kregen onlangs alvast een eerste grote verrassing. Het meisje wou immers dolgraag bij The Jane gaan eten. Sergio Herman maakte een reservering vrij. Het duo genoot enorm, en toen ze buiten kwamen, bleek hun rekening al betaald door een koppel dat er zat te eten en het verhaal oppikte. Zij waren hun zoon op zijn 21ste aan kanker verloren en gunden mama en dochter dit extra cadeau.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER