Ronald Hissink
Volledig scherm
© Ronald Hissink

Losgebroken koe Hermien is slager, jager, agent en boer al weken te slim af

Een losgebroken koe bivakkeert al zes weken in de bossen van het Nederlandse Lettele. Ze wist te ontsnappen net voor haar vervoer naar de slager. Daarna liet het slimme dier zich niet meer vangen. De inzet van dierenartsen met verdovingsgeweren, jagers met scherp en hulp van politie, ten spijt.

71 reacties

  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Goed gezegd Annelies, Ben het volledig met je eens! Respect voor het dierenrijk!
  • Thomas Buick

    6 jaar geleden
    Echte mannen zijn vegan? Wat een klucht. Vegans zijn erger voor het milieu dan gematigde alleseters die nadenken over hun voedsel. Vegan spul komt van over de hele wereld en stoot veel meer co2 uit en de productie heeft impact op wildlife.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Als vegetariër wens ik Hermien een lang en vredig leven. En, waarom ook haar zusje niet redden van bij de slachter. Mensen aub, goede raad, probeer van vlees af te raken en laat ons de dieren als vrienden houden.
  • krindl

    6 jaar geleden
    ik hoop dat Hermien zal worden gevangen (verdoofd) en daaarna een lang rustig leven mag slijten op een dier-vriendelijke boerderij….dat heeft ze toch wel verdiend, zo'n medaille !!
  • Tuur schiepers

    6 jaar geleden
    Bjorn je bent een held, en van mij mag je gerust verder gras blijven eten. Stoort mij helemaal niet. Laat mij dus mijn lekkere steack eten.