Bunny Ranch
Volledig scherm
© Bunny Ranch

Amerikaanse (23) bewijst maagdelijkheid die ze voor 10 miljoen wil verliezen

Op de eerste dag van het jaar liet de 23-jarige Bailey Gibson zich al meteen fel opmerken, met haar besluit om haar maagdelijkheid te veilen. Drie weken later legt ze de bewijzen op tafel van haar nog volledig intacte maagdenvlies én verklapt ze hoeveel geld ze zou willen krijgen van wie haar bloempje zal plukken: 10 miljoen dollar, alstublieft.

25 reacties

  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Maagdelijkheid kunt ge niet bewijzen.
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Benieuwd of een man ook 10 miljoen voor zijn maagdelijkheid kan vragen. Of is dan plots gelijkheid niet meer zo belangrijk?
  • William Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Wie zo rijk is , is veel te gierig om dat te betalen.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Zoveel geld voor de eerste keer, dus niks ervaring. Daar geef ik nog geen 100 euro voor. Wat is dat toch tegenwoordig van maagdjes die voor miljoenen eens willen van bil gaan voor de eerste keer? Die willen voor de rest van hun leven binnen zijn na 1 keer sex of wat? Of denken die dat ze echt zoveel verdienen terwijl een luxe-escorte nog geen duizendste van dat bedrag vraagt?
  • Danielle Duym

    6 jaar geleden
    Dus omdat haar ex een vrouwenloper was, beslist zij nu om een luxe prostituee te worden. Wie neemt dat kind nu eigenlijk nog serieus? 23 jaar en geen verstand...
  1. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.
  2. KIJK. Heldhaftige politieagenten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend appartement

    KIJK. Heldhafti­ge politie­agen­ten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend apparte­ment

    Het Henderson Police Department in Nevada heeft een 8-jarig meisje kunnen redden uit haar woonplaats waar een brand woedde. Bij aankomst ziet de politie hoe de ramen van het appartement al verbrijzeld waren en er rook en vlammen uit het appartement kwamen. Volgens informatie van de agenten zitten binnen een kind en haar moeder vast en dus besluiten ze het appartement binnen te gaan. Eenmaal binnen wordt een 8-jarig kind al snel aangetroffen. Het meisje is duidelijk overstuur en roept de hele tijd om haar moeder. Uiteindelijk worden nog twee honden gered uit het appartement. Voor de rest blijkt er niemand aanwezig.