Bilzense gaat op huwelijksreis dankzij hulp Koen Wauters

Het zat Tanja Schoups (26) uit Bilzen niet mee toen ze vorig jaar met haar man trouwde. Omwille van financiële en familiale redenen konden de twee hun prille huwelijksgeluk niet vieren met een tripje. Toen de radiozender Q-Music een wedstrijd uitschreef om een droomvakantie te winnen, twijfelde Schoups dan ook geen moment. Al was er één hekelpuntje: de Bilzense moest 30 voorwerpen verzamelen op 9 uur tijd, waarvan eentje wel heel bijzonder: Koen Wauters.

mige

“De lijst telde 30 items die tegen kwart voor 5 in de studio van Q-Music moesten geraken. Er zaten heel wat moeilijke objecten tussen. Zo moest ik een piloot in uniform met diploma, een zeep in de vorm van ene konijn en een Grieks identiteitsbewijs vinden. Maar de moeilijkste opdracht bleek Koen Wauters te strikken. Ik wist niet waar beginnen en belde dan maar naar Medialaan om te vragen of hij misschien in het gebouw aanwezig was. Daar konden ze me niet verder helpen. Ook in de winkel van zijn vrouw, Valerie De Booser, ving ik bot. Een collega besloot om een mailtje naar Koens management te sturen. Koen was bereid mee te werken maar kon enkel om kwart voor drie. Daar hadden we niets aan, want hij moest in de studio aanwezig zijn om kwart voor 5. Opeens kregen we een tweede mailtje van het management. Koen had speciaal zijn vergadering verplaatst naar de gebouwen van Q-Music om mij verder te helpen. Echt super!”, reageert de Bilzense enthousiast.

© Q-Music

De andere voorwerpen verzamelde Schoups vooral via Facebook en WhatsApp-groepen. “Het is ongelooflijk hoe bereidwillig mensen zijn om te helpen zoeken. Dat heeft me echt geraakt.” De vrouw trekt over enkele maanden door haar winst gratis en voor niets naar het Griekse eiland Kreta. “We wilden een luxevakantie, een all-in, en liefst op een Grieks eiland. Kreta had daarbij de meeste keuze qua hotels.”

“Mijn vrouw belde me en zei me : ‘Ey wat is dat allemaal met Q. Mijn telefoon in de winkel staat hier roodgloeiend met mensen die vragen of Koen aanwezig is. ‘Natuurlijk niet denk je soms dat die hier kleedjes verkoopt’ (lacht) Och ik vind, als mensen dromen, moet je dat ondersteunen vind ik”, voegde Wauters in de studio toe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer