Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanzeir lijkt na zware blessure eindelijk vertrokken: "Clement heeft me overtuigd om te blijven"

Racing GenkNa een dubbele valse start lijkt Dante Vanzeir eindelijk vertrokken. Op Lokeren scoorde hij zijn eerste treffer voor Racing Genk. "Clement heeft me overhaald om te blijven."

4 reacties

  • Dirk Faes

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Gert Lans : het beste bewijs van uw stelling is Youri Tielemans. Vertel me trouwens eens waar of wanneer Vanzeir beweerd heeft een wereldspeler te zijn. De volgende die wel gaat claimen een wereldster te zijn, zal ongetwijfeld uit de Anderlecht-stal komen : Amuzu, Lokonga, Kayembe of een van die andere pseudovedettes die nu door windmolen Heintje zo bewierookt worden ...
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    @gert lans wie spreekt er hier over een wereldspeler. Het is een speler die 2x pech heeft gehad en gewoon daarover zonder capsones vertelt. Hij zou uitgeleend worden maar de coach heeft een gesprek met hem gehad zodat hij bleef. Hij zegt zelf dat hij nog veel moet bijleren dus wat is je probleem?
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    De beste supporters van het land zullen je op handen dragen
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Het is niet omdat ge hier in België bij een club als Genk eens een doelpuntje maakt dat je een wereldspeler bent ! Dat denken ze in Brugge ook tot ze eens een paar matchen in Europa moeten spelen en zichzelf onsterfelijk belachelijk maken én ook zo voor eeuwig en altijd in de geschiedenisboeken verdwijnen !