BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KAART: Deze Carrefour-winkels blijven dicht vandaag

BinnenlandDe protestacties bij Carrefour breiden uit. Vandaag werden op tal van plaatsen personeelsvergaderingen gehouden en intussen zijn al 27 vestigingen van de supermarktketen, waarvan 24 hypermarkten, gesloten, bevestigt de directie een bericht van de Franstalige vakbond CNE. In Vlaanderen blijft de stakingsactie voorlopig beperkt tot de hypermarkt van Genk. Die is met sluiting bedreigd.

55 reacties

  • Rik Wouters

    6 jaar geleden
    Er komen massa’s vacatures vrij in de retail. Dus geef dat personeel ondertussen een opleiding beleefdheid en klantvriendelijkheid. Niks drama. Gewoon verhuizen v Carrefour naar AH of Jumbo
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Overal waar de socialisten in zitten loopt het mis...!!!
  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Wat gaan ze hiermee bereiken ?? Economische realiteit,iedereen wil zo goedkoop mogelijk kopen,maar wel een zo groot mogelijke wedde ... Koop alles in het buitenland of online en er gaan nog zeer veel lijken uit de kast vallen.
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Dat ze maar lang genoeg gesloten blijven tot iedereen de weg naar Nederland en Frankrijk gevonden heeft, waar de aankopen sowieso veel goedkoper zijn.
  • Marco Baeten

    6 jaar geleden
    Hopen dat hun collega's van andere vestigingen hetzelfde zal overkomen. Men zal moeten beseffen dat een werkgever geen "win for life" kan garanderen. Een bedrijf, in dit geval Carrefour, is geen overheid waar je een vast benoemt wordt en je leven lang op je krent kan gaan zitten en zeker zijn van je inkomen en (overheids)pensioen. Ga eens vragen bij Willy Claes hoe het zover is kunnen komen en of hij misschien nog ergens een jobke kan regelen.