Nabestaanden bij de begrafenis van burgers en militairen die werden gedood tijdens het Turkse offensief op de enclave Afrin in het Noorden van Syrië.
Volledig scherm
Nabestaanden bij de begrafenis van burgers en militairen die werden gedood tijdens het Turkse offensief op de enclave Afrin in het Noorden van Syrië. © AFP

Turkije: "14 doden en 130 gewonden in Afrin"

Bij de operatie van Turkije in de Syrische regio Afrin zijn drie Turkse soldaten en elf strijders van het Vrije Syrische Leger (dat wordt gesteund door Turkije) omgekomen. Zo'n 130 mensen zijn gewond geraakt, maakte het Turkse ministerie van Volksgezondheid bekend.

7 reacties

  • hasso Naciye

    6 jaar geleden
    Amerika brengt overal schade haat en angst . Waarom bemoeit Amerika met alles in moslim landen ?er zijn toch genoeg moslim landen in midden oosten die het probleem zelf kunnen oplossen??? Wie is Amerika en wat willen ze in midden oosten??? olie mss???
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    PKK, Erdogan ziet overal PKK omdat het hem goed uitkomt. En iedere Turk die hem niet aanstaat is een Gülen aanhanger! En die coup was hij natuurlijk niet, hoor!
  • Fenasi Kerim

    6 jaar geleden
    Er zijn nu al meer dan 300 terroristen dood.... en this nog niet gedaan!!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Turkije verdedigt zijn grenzen niet. Turkije doet een inval in een buurland en heeft imperialistische ambities in die regio. Het is niet zonder reden dat Erdogan absoluut ongevraagd mee wou doen aan de bevrijding van Mosul. Het olierijke gedeelte in het noorden van Irak maakte ooit deel uit van het Ottomaanse rijk.
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat de Koerden hem een serieuze les gaan geven, de dictator! Al het gene dat Erdo hier in Europa steunt mogen dan ook vertrekken naar hun geliefde zot. Zeker niet wederkeren!