Lukas
Volledig scherm
© Lukas

Vakbonden bij Aviapartner bereiken akkoord met directie

Bij bagageafhandelaar Aviapartner hebben vakbonden en directie vrijdagavond een akkoord bereikt. Dat is vernomen van algemeen sectorverantwoordelijke Kurt Callaerts en regionaal secretaris Bjorn Vanden Eynde van ACV-Transcom. De nachtploeg is inmiddels weer aan de slag.

52 reacties

  • Sven Kerstens

    6 jaar geleden
    Wat ze met hun domme stakingen 100000 den andere jobs op de helling zetten vergeten ze er even bij te vertellen! Weer een pak meer passagiers die uitwijken naar Nederland of Duitsland vanaf gisteren.
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Ik vlieg al 5 jaar via Schiphol nog nooit problemen gehad. Maar kijk eens wie er in de raden van bestuur zit. Het zou mij niet verwonderen dat het daar NV-A ers zijn. De partij van de bonzen om werknemers uit te buiten.
  • Danny De Graeve

    6 jaar geleden
    Als men staakt, dan is er plots altijd een oplossing, dit is niets nieuw meer, maar als men dit op voorhand weet langs beide zijden, waarom moet dan de gewone reiziger (burger) telkens eerst het dupe zijn. Los het dan direct op onozelaars! Wie begrijpt dit nog?
  • Jan van Meurs

    6 jaar geleden
    U denkt toch niet dat ik ooit nog via Brussels AirPort ga vliegen?
  • Lieve Burssens

    6 jaar geleden
    Ga eens bij aviapartner werken dan zal je de stakingen wel begrijpen! Een rotbedrijf zonder enig respect voor de werknemers. Te weinig personeel en te weinig materiaal, wij kregen vroeger de opdracht om stiekem het materiaal van sabena te "lenen".