© VRT

VIDEO. Tobias (25) tweede slachtoffer in 'Sorry voor alles'

Tobias De Ryck, een 25-jarige jongeman uit Dworp is het tweede slachtoffer van Adriaan Van den Hoof en zijn team van 'Sorry voor alles'. Als stagiair-leerkracht in een basisschool was hij een ideaal slachtoffer. Om gechanteerd te worden door een klas vol schattige snoetjes, bijvoorbeeld.

mtm

Opgelet, spoileralert. Lees niet verder als u de tweede aflevering van 'Sorry voor alles' nog wil bekijken!

Tobias denkt dat hij met zijn beste vriend Ruben naar een concert gaat kijken van Bear's Den, zijn favoriete band. Maar eigenlijk stapt hij de tv-studio binnen van Sorry voor alles, het Eén-programma dat zeven weken lang telkens één onbekende Vlaming een maand lang volgt met verborgen camera's.

Privéfoto's mama en papa

Het duurt even voordat Tobias zich op zijn gemak voelt in de studio. Hij had er dan ook een erg bizarre maand opzitten. "Mijn moeder was echt voortdurend aan het sms'en. Ik vond het vreemd dat ik haar gsm niet meer mocht zien. Ik dacht dat mijn ouders privéfoto's maakten die ik niet mocht zien."

Om te compenseren wat ze hem allemaal hebben aangedaan, hebben de makers van Sorry voor alles wel een prijzenpakket samengesteld op maat van de sportieve jongeman:

  • "Heel veel" vaten bier in zijn favoriete café
  • Talloze cd's en concerttickets
  • Een camerapakket
  • Jaar gratis eten
  • Privéfitness voor bij hem thuis.
  • De hoofdprijs: surf- en kiteweek met vijf vrienden, volledig betaald.

"Da's wel Erika Van Tielen, hé"

Net als Ann-Sophie De Jonckheere is ook Tobias onder het mom van een vals VRT-programma naar Sorry voor alles gelokt. Tijdens een interview voor dat programma verklaarde hij het volgende: "Ik kan er echt niet tegen als ik voorbij gestoken word in de supermarkt. Ik spreek die persoon er dan altijd op aan." Altijd, Tobias? Ook als het om een zekere Erika Van Tielen gaat?

Emotionele chantage

Nog zo'n principe van Tobias. "Aan mijn haar komen ze niet aan. Mèches of mijn haar kleuren? Dat nooit." Nooit, Tobias? Ook niet als alle kindjes uit je klas er samen met Ketnet-wrapster Charlotte Leysen om vragen?

Vreemde Japan-man

Vanaf dan wordt de maand van Tobias alleen maar gekker. Tijdens een spotje in de cinema zien hoe William Boeva in jouw jacuzzi zit, in één maand negen Miss Belgiës ontmoeten, een vader die zogezegd in het gips ligt en jou alle klusjes laat doen, bijles geven aan tien apen... Het overkwam hem allemaal. Maar het gekst van allemaal was toch zijn ontmoeting met een man die beweerde alles te weten over Japan.

Zeker als die plots minutenlang in trance gaat...

Finale

Hoewel Tobias heel goed aan het finalespel begint, slaagt hij er niet in om alle prijzen in de wacht te slepen. De hoofdprijs, de surf- en kiteweek, ontglipt hem. Maar al die andere prijzen volstaan misschien ook wel als een excuusje. Voor alles.

Sorry voor alles', elke zondagavond op Eén, vanaf 20.35 uur.

LEES OOK. Het verslag van de eerste aflevering van 'Sorry voor alles'

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER