Het ongeval gebeurde ter hoogte van dit kruispunt. De bestuurder vluchtte in een zwarte Renault Clio weg, richting Oostende.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde ter hoogte van dit kruispunt. De bestuurder vluchtte in een zwarte Renault Clio weg, richting Oostende. © Google Maps

Vrouw (61) aangereden op zebrapad: bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

DiksmuideIn Beerst (Diksmuide) is rond de middag een vrouw aangereden op het zebrapad door een bestuurder die nadien vluchtmisdrijf pleegde. 

9 reacties

  • Luc Janssens

    6 jaar geleden
    20 jaar effectieve gevangenisstraf wegens weigeren hulp aan mensen in nood. Hoe laf kan men toch zijn.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Minstens hun auto bijeen persen, torenhoge boete, minstens 5 jaar rijverbod en als ze niet akkoord gaan een jaar of twee de gevangenis in. Zo moet dat gaan!
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Jos Den beste, Het kan niet zwaar genoeg bestraft worden. Of ga je ze een lollie met schouderklopje geven en zeggen: nooit meer doen hé.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Je hoort niks anders meer dan vluchtmisdrijf ,gewoon levenslang rijverbod en auto openbaar verkopen.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Zoals ik hier al zo dikwijls gezegd heb,als ze die gasten pakken gewoon naar een firma die in oud ijzer doet en dan in hun bijzijn auto in blokje pressen.Plus jaren rijverbod en de rest van hun leven opdraaien voor de kosten van de slachtoffers,en het liefst rechtstreeks aan de bron afhouden dan is men zeker .