Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Gemaskerde en gewapende mannen dringen jongerencentrum in Amsterdam binnen: één dode en twee gewonden

Bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam zijn één dode en twee gewonden gevallen. Dat bevestigt de politie van Amsterdam. De hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Over het motief van de schietpartij is voorlopig niets geweten. De politie zegt wel dat alles erop wijst dat het een "crimineel gerelateerd" incident is.

12 reacties

  • Francois Vleminckx

    6 jaar geleden
    “crimineel gerelateerd waarschijnlijk” incident? Straf, dacht dat het om te lachen was, die criminelen toch van tegenwoordig.
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Dat is daar in NL ook een tikkende tijdbom, die op ontploffen staat !
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    crimineel gerelateerd incident, tiens zijn zulke 'incidenten' niet áltijd crimineel dan?Een mensenleven is hier stilaan ook al niks meer waard vermits crapuul niet gestraft wordt dankzij de pamperende politiek.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Elke week een lijk, liquidaties, Nederland ligt er niet meer wakker van. Want ze kunnen rustig blijven slapen volgens Rutte.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Pfff probeer de gewelddadigen te pakken en dumpt hen misschien allemaal samen in een vergeetput zoals vroeger. Kost aan de burgers minder geld, bevordert hun veiligheid en roeit het gevaar hopelijk uit. Gevangenissen zijn een luxe.