BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vandaag nog zestien Carrefour-winkels gesloten door acties

WerkEr blijven ook vandaag winkels gesloten uit protest tegen de herstructurering bij supermarktketen Carrefour. Dat meldt de Franstalige christelijke bediendebond CNE. Carrefour maakt melding van zestien gesloten winkels. Het gaat onder meer om de hypermarkt van Genk.

18 reacties

  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    In de carrefour zijn ze zeer familiaal genegen ,een klapke doen met hun eigen medewerkers alle tijd van de dag ,de klant zal wel eventjes wachten ,want wat er gisteravond op tv was is veel belangrijken ,ik heb me altijd afgevraagd hoe ze daar winst konden maken al dat personeel die meer klapkes doen dan werken ,het is nochtans een grote winkel ,maar zienderogen is het beginnen minderen van volk ,hoe zou dat komen denk je ,koopt geen magnum want als je buiten komt is hij al gesmolken in je doos.
  • Fre terweirs

    6 jaar geleden
    Een drama voor het peroneel ?Onzin! Bingo voor de personeelsleden: Grosso modo is het personeel in te delen in 2 soorten:1.diegenen die willen werken, en 2.zij die toch al uit vrije wil planden te stoppen met werken.Allebei krijgen ze een forste sluitingsvergoeding. Voor categorie 1. heeft dadelijk ander werk.( er wordt voor hen gevochten) voor 2. een onverwachte meevaller.
  • Julien Letschert

    6 jaar geleden
    Carrefour heeft altijd een te dure winkel geweest...wie denk je dat het uitzicht of de nieuwe gevel van een hypermarkt betaald? De klant...brico juist hetzelfde...geven een korting maar alles wordt er eerst duurder. Ik heb zelf de test al gedaan. Soms wordt een artikel dubbel zo duur en dan spreek ik niet van enkele euros. Maar binnen enkele maanden wordt er niet meer over gesproken..was zo met opel, ford,renault, ing,caterpillar,enz Mensen hebben een kort geheugen!!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Blij dat ze weg zijn. Overal ontsieren ze buurten en veroorzaken ze verloedering en waardevermindering. Ze onderhouden hun terrein niet (nu weten we hoe het komt, geen geld) en in winkelstraten trekken ze marginalen aan, die continu alcohol staan te drinken. Vaarwel vieze winkelketen!
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    De laatste vaste klanten die ze nog hadden gaan nu elders en blijven weg omdat ze gemerkt hebben dat het daar veel goedkoper is.