KAR
Volledig scherm
© KAR

Unizo: "Een vijfde van buurtwinkels Carrefour verlieslatend"

WerkEen vijfde van de buurtwinkels van Carrefour is verlieslatend. Dat blijkt uit cijfers waarover VRT zaterdag bericht en die worden bevestigd bij ondernemersorganisatie Unizo. Bij Carrefour valt men uit de lucht.

51 reacties

  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Als die buurtwinkel gb.spar Delhaize nu is normale prijzen zouden hanteren dan zou er wel volk komen nee ze zijn zo stom van alles duurder te maken wel das hun eigen fout dan die geen volk trekken, wel spijtig natuurlijk voor de mensen die er werken!. Ik vind btw het niet kunnen dat hun prijzen hoger zijn dan de grotere winkels het zijn tenslotte de zelfde producten die ze verkopen!!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Is hier ook. En 50 meter verder een bakker, slager en groentewinkel. Nog 500 meter verder, een Aldi en een met AH gefusioneerde Delhaize. Die buurtwinkel is 25% duurder. Heel geschikt voor dat ene product dat je nog vergeten was en je buiten de winkeluren wil aankopen. Maar moet dan ook nog concurreren met de plaatselijke nachtwinkel. Een concept dus waarmee jje een jonge zelfstandige als franchisenemer het bankroet in stuurt.
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Nogthans genoeg jonge mensen die blij zouden zijn met een job aan de helft van het loon ook. Maarja met die minimumlonen hé. En als je het uitrekent, transport, afladen, sorteren in rekken, nog één aan de kassa, het gebouw, de verlichting. Al veel pakken spaghetti of rijst moeten verkopen met paar cent winst louter om breakeven te draaien.
  • john Roderigas

    6 jaar geleden
    wat kan men nog winst maken na het afromen door carrefour
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    In Zemst geen volk. Parkeerplaatsen genoeg.