Rv
Volledig scherm
© Rv

Viviane (63) kan eindelijk naar Tomorrowland: "In tien jaar tijd drie keer kanker gehad, dit stond hoog op de to-dolijst

TomorrowlandHoezo, Tomorrowland enkel voor de jeugd? Viviane Cammers bewijst dat ook de oudere generatie niet misstaat op het grootste dansfeest van het land. Op voorhand smeerde de vrouw uit Deurne zelfs al de boterhammen, zodat ze voor de ticketverkoop geen moment van haar computer zou moeten wijken. "Ik ben 63 jaar, ik kan daar niet het hele weekend gaan rondlopen. Maar ik wil het gewoon eens beleven", vertelt ze bij ATV.

12 reacties

  • Lucie Barbe

    6 jaar geleden
    Wat zijn we weer lief en vriendelijk naar elkaar toe, ik ben zelf een bijna zestiger en een heavy en death metalfan , op muziek staat geen leeftijd dus waarom zou deze mevrouw niet naar TML mogen gaan ??? Omdat ze de jeugdige leeftijd niet meer heeft hoe hypocriet zeg !!!!! Je zou net zo kunnen zeggen dat klassieke muziek alleen voor hoogbejaarden mensen is .
  • Tom De Backer

    6 jaar geleden
    Chris Devlaeminck, waarom zou TML alleen voor jong volwassenen zijn? Waarom zou je afgeschreven zijn als dertiger of 40er om daar naartoe te gaan. Ben je er al geweest, wel ik als veertiger wel en ik ben niet alleen van die leeftijd. En ja, ik ga dit jaar terug. als buurtbewoner ben ik fier dit festival in de achtertuiin te hebben.
  • Lena Wouters

    6 jaar geleden
    Ik wens de dame veel plezier en ga maar eens goed uit de bol het is je gegund. Na je ziekte moet je terug van het leven kunnen genieten.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ik ben 60 en ik ben gek op die muziek... onlangs naar dimitri vegas en like mike geweest, super avond was dat, een echt wow-gevoel....
  • sjaak vanslembrouck

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk. ik Zou zelfs willen betalen om nooit van mijn leven nog die "muziek" te moeten horen. Als dat op de radio komt denk ik altijd even dat mijn antenne kapot is.