Katie Stephens en Eddie Zytner.
Volledig scherm
Katie Stephens en Eddie Zytner. © Facebook Katie Stephens

"Onze voeten zitten vol wormen": droomvakantie op Caraïben eindigt met gruwelijke infectie

ReizenDe vakantie van een Canadees koppeltje in een resort op de Dominicaanse Republiek, is uitgedraaid op een ware nachtmerrie. "Ik heb tientallen wormen in mijn voeten", zegt Eddie Zytner (25). Zijn vriendin Katie (21) zit met hetzelfde probleem. "Het is walgelijk."

36 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Aan Sonia die blijkbaar thuis blijft en geen reizen maakt. "De wereld is een boek, zij die niet reizen lezen maar één pagina" heb deze uitdrukking lang geleden ontdekt, maar ja ik ben zowat overal op de wereld geweest in alle continenten. Men kan overal plots ziek vallen zelfs thuis!
  • Louis Meeus

    6 jaar geleden
    Geef mij maar Monaco of Marbella, zalig vertoeven daar....
  • Ryanne Nizzle

    6 jaar geleden
    Gelul, er wordt heel goed schoongemaakt op de stranden. Dagelijks wordt er schoongemaakt maar wie gat er zonder slippers het strand op , het is daar harstikke heet...
  • Ryanne Nizzle

    6 jaar geleden
    Kom al twintig jaar in de dominican, nooit gezien, daarnaast , hoe krijg je het voor elkaar om op heet zand met blote voeten te lopen , zandvlooien zijn ook niet vreemd
  • Michiel Slegers

    6 jaar geleden
    Ik vind dit schandalig SLUIT DIT SOORT STRANDEN
  1. “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkosten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?
    PREMIUM

    “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkos­ten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?

    Soms is je ticket goedkoper als je vliegt vanuit een luchthaven in onze buurlanden. Maar hoeveel betaal je voor parking en vliegtaksen in Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Düsseldorf of Lille? Is het openbaar vervoer een interessante optie om er te geraken en hoe zit het met de drukte? HLN-reisexpert Johan Lambrechts licht vijf luchthavens net over de Belgische grens door en onthult welke voordelen ze in petto hebben: “Wie met Corendon reist, parkeert hier zelfs gratis.”
  2. Voordelig citytrippen met een local als gids: krijg je écht waar voor je vrijwillige bijdrage? “5 euro is een peulschil vergeleken met officiële tour”
    PREMIUM

    Voordelig citytrip­pen met een local als gids: krijg je écht waar voor je vrijwilli­ge bijdrage? “5 euro is een peulschil vergeleken met officiële tour”

    Je ziet ze al langer in populaire citytripsteden: excursies begeleid door een local, die je voor een vrijwillige bijdrage door de stad loodst. Maar hoe kwalitatief is zo'n toer eigenlijk? En kan je echt betalen wat je maar wil? Onze reisexpert Johan Lambrechts deelt zijn ervaringen én tipt hoe je het makkelijkst zo'n plaatselijke gids kunt boeken. “Ik heb zo al heel wat sfeervolle, onbekende plekjes ontdekt.”