Deze internetrage moest wel eens fout aflopen: tiener (17) krijgt kogel in hoofd

InternetEen 17-jarige jongen uit Tenessee in de VS heeft bij een internet challenge een kogel door het hoofd gekregen. Hij vecht nog voor zijn leven. De tiener nam deel aan de 'no lackin challenge'. Dat is een rage op Youtube, waarbij jongeren zichzelf filmen en wapens op elkaar richten. Het stond in de sterren geschreven dat dit vroeg of laat fout zou aflopen.

27 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Als ge stomme spelletjes speelt dan wint ge stomme prijzen.
  • Philippe De Swert

    6 jaar geleden
    En uiteraard waren beide wapens illegaal in het bezit van deze idioten. In de video is het overgrote deel van de wapens waarschijnlijk ook niet legaal. Normale wapenbezitters doen dergelijke dingen niet. Zelfs niet in de VS.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    En hier mogen we zelfs onze bezittingen niet verdedigen.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    idd, Roger Wellens, ik vind precies hetzelfde; ok, we deden domme dingen, maar nu loopt het de spuigaten uit; niet iedereen doet zoiets, maar valt echt op dat de mensen steeds dommer worden, vooral de jongeren.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    Veel concurrentie voor een "Darwin-award" de laatste jaren. Een prijs die postuum wordt uitgereikt aan de domste persoon die door zijn dom gedrag zichzelf om het leven brengt en zo de mensheid een dienst bewijst doordat hij zich niet meer kan voortplanten.