© Google Street View

‘Familieoorlog’ eindigt in steekpartij in Hoboken

Een familieruzie is zondagavond uitgemond in een steekpartij in de Golfstraat. In een Turks-Hongaarse familie ontstond na een hevige discussie een vechtpartij tussen enkele familieleden. “Mijn moeder was even naar de winkel, toen mijn tante, die onder ons woont, plots ruzie begon te maken met mijn oom”, vertelt een van de kinderen in het huis. Een andere tante, die in de buurt woont, dook even later ook op en raakte in de ruzie betrokken.

brip

“Toen mijn moeder terug thuiskwam, mengde ook zij zich in de ruzie. Het liep volledig uit de hand. Iedereen was aan het schreeuwen en elkaar aan het slaan.”

Op dat moment sprong ook de vader op de kar. Hij nam volgens de kinderen een mes mee om zichzelf en zijn vrouw te verdedigen. “Mijn oom werd gestoken in zijn nek. Het ging allemaal heel snel en we wisten niet goed wat er gebeurde.”

De man bleek lichtgewond. Een van de tantes belde de politie, waarop enkele betrokken familieleden werden meegenomen voor verhoor. De gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht. “Dit begint een familieoorlog te worden”, aldus de kinderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER