Zware ochtendspits door banaal ongeval aan Kennedytunnel: tot twee uur aanschuiven

© bfm

Een ongeval aan de Kennedytunnel richting Gent heeft maandagochtend tot grote verkeershinder geleid op de Antwerpse Ring. Wie vanuit de Kempen richting Gent wil, moet tot twee uur aanschuiven. De weg is intussen vrijgemaakt, maar de verkeersdrukte houdt aan.

boj

Rond vijf uur maandagochtend gebeurde een banaal ongeval met blikschade net na de Kennedytunnel in de richting van Gent. De twee personenwagens die betrokken waren, stonden over de weg verspreid, waardoor twee rijstroken afgesloten moesten worden.

© bfm

Pas rond half zeven waren beide wagens getakeld en kon de weg worden vrijgemaakt, maar de file loste maar heel geleidelijk op vanwege de toenemende drukte. De Liefkenshoektunnel werd tot 8 uur tolvrij gemaakt richting Beveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum was de aanrijding zelf niet ernstig, maar de locatie en het tijdstip - net voor de ochtendspits - waren voldoende om een file te veroorzaken over de hele lengte van de Antwerpse ring richting Gent en verder tot op de aankomende snelwegen E19 (vanuit Breda), E34 en E313.

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen