D'Hondt
Volledig scherm
© D'Hondt

Auto belandt in Schelde in Oudenaarde: slachtoffer overleden

In Oudenaarde is een auto vanochtend in de Schelde beland nadat de autobestuurder een bocht miste. De brandweer haalde het voertuig uit het water, maar voor de 55-jarige man kon geen hulp meer baten.

11 reacties

  • Cindy Tuybens

    6 jaar geleden
    Veel sterkte aan de nabestaanden,was een top kerel!
  • Wim Duyck

    6 jaar geleden
    Mocht de vangrail daar rechtop gestaan hebben ipv plat te liggen tussen het onkruid was dit heel spijtige ongeval vermeden... sterkte aan de nabestaanden
  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    6 jaar geleden
    @Bert Zonneveld, omdat er geen vangrail is wil dit nog niet zeggen dat ge in het water moet rijden toch? Ze kunnen dan langs iedere diepe gracht er een plaatsen. En als je de baan niet kent moet je ook niet snel rijden. Altijd de gemeente of een ander de schuld geven bij een ongeval? Denk als je zelf met de wagen op weg bent dat je zelf verantwoordelijk bent waar je op, in of onder rijdt. Tenzij je een toeval krijgt!!!
  • Lucie Barbe

    6 jaar geleden
    @Bert Zonneveld, die inham kan niet weggehaald worden dit is een zwaaikom voor de scheepvaart. maar die vangrails zijn inderdaad een groot probleem die liggen plat op de grond, zouden er beter een hoger en massievere reling plaatsen en ook de snelheid aan passen men mag daar 70km/u rijden
  • Steven Rijckaert

    6 jaar geleden
    Steven R Vorige week toen we daar reden hebben we het er nog over gehad hoe gevaarlijk het er is... geen omheining ... jammer wel voor die persoon!! Ik denk 6 jaar geleden is er ook een wagen in belandt maar toen zonder slachtoffers. Sterkte aan familie.