Een soldaat met een Turkse vlag aan de Koerdische enclave Afrin in Syrië.
Volledig scherm
Een soldaat met een Turkse vlag aan de Koerdische enclave Afrin in Syrië. © AP

Meer dan 300 mensen opgepakt in Turkije voor berichten op sociale media over militaire operatie in Syrië

De Turkse politie heeft 311 mensen opgepakt voor berichten op de sociale media over de militaire operatie van Turkije in het noorden van Syrië. Dat zei de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu aan het staatsnieuwsagentschap Anadolu. 

12 reacties

  • Dirk De Meyer

    6 jaar geleden
    Vreemd, want was het niet net Erdogan die Europa de les spelde over de vrije meningsuiting en dat dit in Turkije heilig was....
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    hoelang kan Europa en de Navo deze dictatuur van de crimineel Erdogan nog dulden .... maatregelen hiertegen zijn dringend noodzakelijk voor het verder escaleert bv afnemen van dubbele nationaliteit en indien er keuze is voor Turkse nationaliteit ipv een Europese nationaliteit onmiddellijke uitwijzing uit Europa ... terug naar het beloofde en geliefde land
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Berichten zoals een hele familie met vrouwen en kinderen die weg gebombardeerd worden. Dat schaadt de genocide op de Koerden en de plannen van de overheid. Dat kan natuurlijk niet.
  • walter boelen

    6 jaar geleden
    het gezicht van de dictatuur word alsmaar meer zichtbaar
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    De politieker die nu nog turkijen bij Europa wil moet zelf een turk zijn want geen enkele Europeaan wil zo,n land binnen de Eu. Waar stopt het ze hebben de Assyrische bevolking uitgemoord nu willen ze de Koerden uitmoorden. Het ergste is dat de turken in Belgie die uit turkijen zijn gaan lopen meedoen met erdogan. Die voor het internationaal gerechtshof zou moeten veroordeeld worden tegen misdaad tegen de mensheid.