Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Hét ontbijt van de Instagram health queens met mango en chiazaad maak je makkelijk zelf

Ben je een fervent Instagrammer, dan zag je dit fotogenieke ontbijtje vast al eens voorbijkomen. Maar of je nu in likes en pixels denkt of niet, voor iedereen kan deze pudding van mango en chia, afgewerkt met muesli, 's ochtends de perfecte kickstart zijn. De mango levert de vitamines, chiazaad is dan weer ultravoedzaam en zorgt voor een vol gevoel de hele voormiddag. Jackpot!

3 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    'Chiazaad is van plantaardige oorsprong'... euh ja wat anders? Echt iets voor het niveau van een instagrammer... ah en zo ongebroken zaad, verteert dat goed? Werken die vezels dan wel? Hmmm... En mango... zeer onduurzaam... En dan maar boos zijn op Trump dat deze bange blanke man geen klimaatverdrag ondertekent. Foei foei hypocriet
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Spek met eieren. Of zo'n uitgebreid English Breakfast met aardappelkoekjes en vettige worst erbij, daarboven op wat witte bonen in tomatensaus. Heerlijk.
  • Noa Marien

    6 jaar geleden
    Gekke idioterie da Food-Instagram gedoe... Allemaal zelfverklaarde voedings specialisten...