© Photo News

Meghan Markle zal nog een traditie breken op haar huwelijksdag

De Amerikaanse Meghan Markle is niet te verlegen om te breken met eeuwenoude tradities van het Britse koningshuis. Op 19 mei, de dag waarop ze trouwt met prins Harry, zal ze hoogstwaarschijnlijk nog zo’n regeltje aan haar laars lappen. Dat schrijven de internationale media.

vwh

Volgens Business Insider is het bij Britse huwelijken in koninklijke kring de gewoonte dat de bruidegom, de vader van de bruid en de getuigen de genodigden trakteren op een speech. Maar dat zal tijdens het trouwfeest van prins Harry en Meghan Markle net iets anders verlopen, zo meldt Times. De voormalige ‘Suits’-ster zal zelf speechen op haar grote dag.

Speeches

“Ze wil de kans krijgen om haar man te bedanken en iedereen die hen heeft gesteund”, aldus een anonieme bron. En Harry? Die zou het een fantastisch idee vinden. Naar verluidt zal de speech niet enkel Harry in de bloemetjes zetten, maar eveneens de Queen en de rest van de familie. De vader van Meghan, Thomas Markle, zal volgens de geruchten niet speechen op het huwelijk maar zal zijn dochter wel naar het altaar begeleiden.

Het is verre van de eerste keer dat Meghan breekt met de tradities van het Britse koningshuis. Ze spendeerde Kerstmis met de royals, terwijl die eer in het verleden enkel de echtgenoten en echtgenotes van adellijken toekwam. Ze laat publiekelijk affectie zien en ze signeerde eerder het handtekeningenboekje van een fan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer