De op een na best verkochte auto ter wereld in 2017: de Ford F150.
Volledig scherm
De op een na best verkochte auto ter wereld in 2017: de Ford F150. © Ford USA

Dit zijn de tien meest verkochte auto's ter wereld

De autobranche kijkt tevreden terug op 2017. Dankzij de aantrekkende economie werden wereldwijd twee procent meer auto’s verkocht dan in 2016. Wat waren wereldwijd de 10 bestverkochte modellen in het afgelopen succesjaar?

9 reacties

  • frank hamelers

    6 jaar geleden
    Jacky , a 2 was gewoon een fout van Audi . Hij was enorm lelijk , nog vis nog vlees , en verkocht gewoon niet ! Paste gewoon niet in Audi gamma . Uiteraard is kwaliteit wel goed want Audi is een topmerk , maar de bedoeling A2 ? Gelukkig snel afgevoerd
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    De best auto's maar voor wie, de beste auto is de auto waar het meest geld mee verdient wordt.
  • Jacky Vanderplas

    6 jaar geleden
    Audi A2 1,2 l 3,5 l al 250000Km geen noemenswaardige problemen. Alleen worden ze al 16 jaar niet meer gemaakt, te goed, te goedkoop in verbruik?????
  • Robert Bruyland

    6 jaar geleden
    Ik rij cng,mijn tweede keuze zou een pick-up TD+adbleu zijn .De" niet politiek correcte" diesels hebben nog niet afgedaan.Het dieselsysteem zal nog jaren meegaan met allerhande brandstoffen.elektrisch zit niet in de Kinder- maar in de baby-schoenen.
  • Mike Vanderkerken

    6 jaar geleden
    Het vervuilendst zijn de vrachtschepen, die motoren draaien op bijna alles en hun uitstoot is een veelvoud van hetgeen auto's wereldwijd uitstoten. Daar wordt natuurlijk zo weinig mogelijk over gesproken want het gaat over gigantische bedragen. Dus neem je pickup maar en geniet ervan, multifunctionele en goede wagens.