© AFP

Céline Dion brengt emotioneel eerbetoon aan haar overleden man

Céline Dion (48) was vrijdagavond te gast op het Stand Up To Cancer-evenement in Los Angeles, een initiatief dat geld inzamelt voor kankeronderzoek. De Canadese zangeres bracht er haar nieuwe nummer ‘Recovery’, maar had eerst mooie woorden voor haar man René Angélill (74) die er begin dit jaar aan de ziekte bezweek.

vwh

“Ik mis René elke dag”, zei Dion net voor ze haar nummer bracht. “Dit verlies is nu een deel van mijn leven geworden”, klonk het. De zangeres eerde ook andere dierbaren van wie ze afscheid moest nemen. “Ik ben ook mijn vader en mijn broer Daniel (59) verloren aan kanker. Een paar maand gelden, tijdens de moeilijkste periode van mijn rouwproces, kreeg ik een onverwacht geschenk van een artiest die ik altijd heb bewonderd: Pink. Ze bood me een nummer aan dat kracht geeft om sterk te blijven. Dat lied heet ‘Recovering’ (herstellende, nvdr.)”, klonk het samen met de eerste noten van haar nieuwste single.

Bekijk hier het eerbetoon en het optreden van Céline Dion, zes minuten voor het einde van het filmpje.

Het Stand Up To Cancer-evenement werd uitgezonden op meer dan zestig televisiezenders in de Verenigde Staten en werd bijgewoond door veel sterren. Onder hen wandelden Tom Hanks, zijn vrouw Rita Wilson, Emma Stone en Mel B over de rode loper. Ook Shannen Doherty, de voormalige ‘Beverly Hills 90201’-ster die momenteel zelf tegen borstkanker vecht, kwam naar het evenement met een brede glimlacht op haar gezicht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER