EPA
Volledig scherm
© EPA

Miljoenen schadevergoeding voor nabestaanden MH17

Een groep nabestaanden van de neergehaalde vlucht MH17 heeft een Amerikaanse rechtszaak gewonnen, waardoor zij recht hebben op honderden miljoenen schadevergoeding. Dat blijkt uit rechtbankstukken die in bezit zijn van het Nederlandse tv-programma ZEMBLA.

3 reacties

  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Stel je voor dat de politie drugdealers oppakt en dat de onderzoeksrechter dan beslist dat de verdachten zélf de huiszoeking bij hen thuis mogen uitvoeren. Ondenkbaar? Dat is nochtans wat gebeurt met het onderzoek naar MH17. Oekraïne, dat zelf één van de twee hoofdverdachten is, maakt deel uit van het internationaal onderzoeksteam. En dus kan Oekraïne bewijzen tégen hun eigen leger uit het dossier doen verdwijnen, en valse bewijzen tegen de opstandelingen aan het dossier toevoegen.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Zelf ook een familielid verloren door een internationaal 'ramp' dat had vermeden kunnen worden. We hebben harde tijden moeten doorstaan door het verlies van een inkomen met alle lopende leningen, naast het onverdraaglijk plotse verlies van een kerngezonde geliefde.. Ik gun het ze.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Dat ze maar de vluchtleiding gaan die dit vliegtuig over oorlogsgebied stuurde in plaats van Rusland hiervoor weer de zwartepiet toe te spelen.