Thea Rogers van Deliveroo met minister Kris Peeters in Davos.
Volledig scherm
Thea Rogers van Deliveroo met minister Kris Peeters in Davos. © BELGA

"Eerst steun, nu niets meer": vakbond stelt zich vragen bij positie Kris Peeters in Deliveroo-affaire

In het dossier van de sociale onrust bij Deliveroo stelt de Franstalige christelijke bediendebond CNE zich vragen bij de positie van federaal minister van Werk Kris Peeters. "Hij bevestigde zijn steun aan de fietskoeriers, vervolgens heeft hij in Davos een ontmoeting met de vicepresidente van Deliveroo en tot slot veroordeelt hij de acties van de koeriers", zegt Martin Willems van de CNE.

28 reacties

  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    peeters is zoals een windmolen van waar de wind komt draait hij zoals heel de CD&v
  • Johny vanderlinden

    6 jaar geleden
    Zolang de televisie erbij is kan alles, als die mannen vertrekken kan de rest stikken, das is nu eenmaal zo bij die mannen, ze draaien nog meer dan een haan op de kerktoren.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    maar stel je voor indien men wenst kan ook contract met zelfstandig stopzetten en dan staan die in de kou !!!!en bedrijfsbeheer voor hun boekhouding niet nodig???? En vakbonden het zijn jullie leden die betalen om geholpen te worden /blij dat nooit daarvoor 1 € heb gegeven als die mensen zo behandeld worden!!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Peeters is niet te vertrouwen, op geen enkel geboed. Wat vriendelijk kozen voor de camera en den toffe uithangen doet hij. Maar is een wolf in schapevacht.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Peeters i een tjeef. Een professionele kazakdraaier die alleen naar zijn eigen profijt kijkt. Ikke en de rest kan stikken.