Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Derde verdachte aangehouden voor doodslag in Jamioulx na confrontatie met supportersclub SC Charleroi

De onderzoeksrechter heeft een derde verdachte aangehouden voor doodslag na de dodelijke knokpartij vorig weekend in Jamioulx. Een andere verdachte, die de protagonisten probeerde te scheiden, is vrijgelaten.

0 reacties

  1. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen, Kapellen
  2. Welke jobs worden bedreigd door artificiële intelligentie? En welke zal het net makkelijker maken?
    PREMIUM
    21

    Welke jobs worden bedreigd door artifi­ciële intelligen­tie? En welke zal het net makkelij­ker maken?

    Vreest u - net als 4 op de 10 Belgen - dat artificiële intelligentie zal leiden tot banenverlies, of ziet u eerder een hulp in de technologie? ING België becijferde dat het werk van 3,3 miljoen Belgen de komende jaren te maken krijgt met AI. Welke jobs moeten het meest vrezen? En zal de technologie ons werk in sneltempo overnemen? “De impact zal dezelfde zijn als de intrede van de pc en het internet op de werkvloer.”