Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KVM pleit tevergeefs voor vrijspraak, topaankoop Beqiraj twee duels geschorst

Jupiler Pro LeagueDe Geschillencommissie van de KBVB heeft KV Mechelen-aanvaller Fatos Beqiraj een schorsing van twee speeldagen en een boete van 800 euro opgelegd. Malinwa, dat de vrijspraak vroeg, kan daardoor niet op de Montenegrijnse international rekenen in de uitmatch tegen Anderlecht (4 februari) en het cruciale thuisduel tegen Eupen (10 februari). Het is niet ondenkbaar dat de rode lantaarn in beroep gaat tegen het vonnis in de hoop Beqiraj zo speelgerechtigd te krijgen voor die degradatietopper.

4 reacties

  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Mechelen zo goed als zeker tweede klasse. Met dank aan het bestuur en de nochtans mooie supportersgroep die in het bestuur hebben blijven geloven. Echte vernieuwing en investeren is totaal iets anders.
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Dat is is iemand een rode kaart aannaaien zo zie ik het .En nog daar zijn nog vuiler fouten waar niet eens geel voor gegeven wordt . En wat met het provoceren van Vormer deze week op Standard dat normaal ook geel
  • Patrick Aerts

    6 jaar geleden
    Groot gelijk
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Dergelijke theater van spelers die “geraakt” voor dood over het gras rollen en bij het zien van de scheidsrechterlijke reactie (rood)tegenover de zogezegde dader direct recht springt en blijkbaar niet gekwetst is en zonder probleem verder speelt moet als bedrog beoordeelt en bestraft worden . Iemand moedwillig een kaart “aannaaien” moet bestraft worden.