Rv
Volledig scherm
© Rv

"Mijn oren hebben net een orgasme gekregen": twaalfjarig meisje zong op straat de pannen van het dak, nu wordt ze al de nieuwe Adele genoemd

Het leukste van het webAmper twaalf jaar, maar wát een klok van een stem: Allie Sherlock brak door als straatartieste, nu wordt het Ierse meisje al de nieuwe Adele genoemd. Amerikaanse producers staan voor haar in de rij, zeker nu ze ook nog eens haar talent bij Ellen Degeneres mocht tonen. Haar bewonderenswaardige prestatie ziet u in het onderstaande filmpje.

21 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Orgasmes zijn altijd gepast taalgebruik tegenover twaalfjarigen. En wat een ander daarover denkt kan me niets schelen.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Sorry Anne, maar haar stem kan mij totaal niet bekoren. Zeker het optreden in de studio valt geweldig tegen. Als ze trouwens zo blijft zingen zal ze binnen een paar jaren serieus problemen krijgen met haar stembanden. Het is niet omdat ze klein is dat ge daarom alle goed moet vinden.
  • Ignace Cloquet

    6 jaar geleden
    Doet me denken aan het sprookje 'de kleren van de keizer'
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Als men er snel bij is kan men misschien nog iets redden van haar talent. Wat ik nu hoor is ronduit afschuwelijk. Verbuigingen en misplaatste stemverheffingen en instortingen. Zangles volgen zes jaar en vooral van youtube afblijven.
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Sorry , dit meisje " roept " haar tekst . Blijkbaar zijn er mensen die muziekdoof zijn?