Elio Di Rupo (PS).
Volledig scherm
Elio Di Rupo (PS). © BELGA

Brief met wit poeder op kantoor Elio Di Rupo: alarm in stadhuis van Bergen

In het stadhuis van Bergen (Mons), waar Elio Di Rupo burgemeester is, werd in de vooravond alarm geslagen. Reden van de onrust: een omslag met wit poeder. Uit vrees dat de brief het giftige anthrax zou bevatten, werd de brandweer gealarmeerd.

11 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ik (en waarschijnlijk nog vele andere Vlaamse kleine ondernemers) moeten ooit in de toekomst meer dan tienduizend Euro extra betalen vanwege zijn poging om de kleine Vlaamse ondernemers te plunderen door een waanzinnige verhoging vd liquidi bonus. Hij had natuurlijk wel eerst zijn eigen patrimoniumvennootschap opgedoekt zodat hij er zelf aan ontkwam.
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Wat men al niet doet om in het nieuws te komen. Heel verdacht.
  • Jef Klabas

    6 jaar geleden
    Tiziana Troukens enige nuance..... de kogel ontbrak bij Di Rupo en het was "maar" waspoeder ........die linksen toch van een mug een olifant maken?
  • Eddy Van der Vliet

    6 jaar geleden
    Hij zal gaan klagen dat hij niet echt geliefd meer is en dat de nva het toch beter doet dan hij. Bij het geval met TF werd alles opgeklopt door de media en bij strikske niet das het verschil.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    hopelijk heeft die arme bediende er niks aan overgehouden,en zal ze in het vervolg de brieven laten openen door de geadresseerde persoon zelf,